Бінарний урок з предмету «Технологія приготування їжі»

31.10.2014 р. викладачем спецдисциплін Золотухіною А.М. та майстром виробничого навчання Білоус Л.Ю. було проведено бінарний урок з предмету «Технологія приготування їжі» в групі Т-20 з професії «Кухар».

          Учні виконували практичні завдання з приготування бутербродів, салатів, холодних закусок з риби та м’яса. Були відмічені кращі роботи таких учнів:

-      Боберська С. – салат «Мімоза»;

-      Куковиця О. – салат «Жіноча слабкість»;

-      Дімітрієва О. – салат «Оселедець під шубою» у вигляді рулету;

-      Лісна Н. – закуска з сиру та яєць «Дитяча тематика – миші»;

-      Сокирко А. – бутерброди «Сонечко», салат «Соняшник»;

-      Варфоломієва Ю., Грибко І. – паштет печіночний у формі рулету та їжаків, закуска з сиру та часнику в тарталетках.